Zaboravila gdje je parkirala automobil

Slika PU_BP/policija ozn na vozilu.png

Dana 08. siječnja 2018.godine u11,20 sati Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je dojavu 32-godišnjakinje iz Slavonskog Broda da joj je sa parkirališta u centru grada otuđen zaključan osobni automobil s pripadajućom dokumentacijom.  Postupajući po zaprimljenoj dojavi policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su u 22,30 sati u centru grada, nedaleko od mjesta gdje je prema dojavi bio ostavljen, pronašli uredno parkiran i zaključan dotični automobil iz kojeg ništa nije bilo otuđeno. Provedenim izvidima je utvrđeno da se u opisanom događaju ne radi o kaznenom djelu krađe, već se radi o nepažnji vozačice koja je zaboravila gdje je prethodno parkirala svoj automobil  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 08. siječnja 2018.godine u11,20 sati Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je dojavu 32-godišnjakinje iz Slavonskog Broda da joj je sa parkirališta u centru grada otuđen zaključan osobni automobil s pripadajućom dokumentacijom.

Postupajući po zaprimljenoj dojavi policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su u 22,30 sati u centru grada, nedaleko od mjesta gdje je prema dojavi bio ostavljen, pronašli uredno parkiran i zaključan dotični automobil iz kojeg ništa nije bilo otuđeno. Provedenim izvidima je utvrđeno da se u opisanom događaju ne radi o kaznenom djelu krađe, već se radi o nepažnji vozačice koja je zaboravila gdje je  prethodno parkirala svoj automobil. 



Stranica