Za vrijeme odobrenog izlaska iz kaznionice osumnjičen da je počinio razbojništvo

Slika PU_BP/uičen i lisice.jpg

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su u petak dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Slavonskog Broda koji je uhićen u četvrtak oko 20 sati zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

On je osumnjičen da je u četvrtak, 8. listopada oko 15,30 sati na području općine Garčin počinio kazneno djelo razbojništvo na štetu 32-godišnjaka s područja općine Gornja Vrba, kojeg je prije toga dok su zajedno sjedili u jednom ugostiteljskom objektu pozvao da izađe van, a tada ga pošpricao sprejem u oči. Nakon toga ga srušio na tlo i više puta udario nogom u tijelo te mu iz džepa hlača uzeo novčani iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna. Oštećeni je lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija će protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela razbojništva, a s obzirom da se osumnjičeni nalazio na odobrenom izlasku iz kaznionice u Požegi gdje izdržava zatvorsku kaznu u petak oko 19 sati zbog prekršenih uvjeta izlaska preuzeli su ga djelatnici kaznionice. 



Stranica