Za upravljačem vozila s alkoholom u organizmu

Slika /PU_BP/alkohol formula.png

Svi alkoholizirani vozači su dovedeni u policijske postaje, gdje su smješteni u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Novogradiški policajci, utvrdili su koncentraciju alkohola od 1,73 promila, u organizmu 25-godišnjeg vozača osobnog automobila, u srijedu (5. kolovoza), oko 3 sata, u Starom Petrovom Selu.
Istog dana (5. kolovoza) oko 4 sata, u Godinjaku, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška kontrolirali su 23-godišnjeg recidivistu, u čijem je organizmu utvrđena koncentracija alkohola od 1,75 promila.
U nastavku dana, u 23 sata, brodski policajci su u općini Brodski Stupnik, zaustavili osobni automobil, kojim je upravljao 46-godišnjak pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,98 promila.
Svi alkoholizirani vozači su dovedeni u policijske postaje, gdje su smješteni u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
Protiv počinitelja prekršaja, policijski službenici podnose Optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Ilustracija

Stranica