Vozači u prometu s visokim koncentracijama alkohola u krvi

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Alkohol_vožnja.jpg

Izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno kako je jedan vozač upravljao pod utjecajem alkohola od 3,15 promila, a u drugom slučaju 1,64 promil

Foto: Ilustracija

U subotu, 9. prosinca oko 23.30 sati u Velikoj Kopanici policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje zaustavili su 48-godišnjaka koji je upravljao s teretnim vozilom.
Izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno kako vozač upravlja pod utjecajem alkohola od 3,15 promila. Isti je priveden u prostorije policije, te je pozvana hitna medicinska pomoć koji su pregledali 48-godišnjaka i utvrdili da je sposoban za zadržavanje u policiji, gdje je i zadržan do otrježnjenja.
Policijski službenici su vozaču uručili prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Također u subotu, 9. prosinca u 2.40 sati u Okučanima, policijski službenici su vršili kontrolu prometa te su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 37-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,64 promila.
Isti je uhićen i priveden u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te mu je uručen prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica