Vozači s visokim koncentracijama alkohola u organizmu na prometnicama PU brodsko-posavske

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Alkohol_vožnja.jpg

Policijski službenici su alkoholizirane vozače priveli i zadržali u posebnim prostorijama policije do otrježnjenja, uz prekršajne prijave

Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda policijski službenici su pojačano vršili nadzore prometa s naglaskom na vozače koji upravljaju pod utjecajem alkohola.
Pa su tako u petak, 23. veljače u 21:50 sati u Vrhovini, zaustavili i kontrolirali osobni automobil kojim je upravljao 66-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,08 promila.

Zatim, 23. veljače u 9:10 sati policijski službenici su kontrolirali 62-godišnjaka koji je u Slobodnici upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,63 promila.

Potom, jučer, 25. veljače oko 00:24 sati u Velikoj Kopanici, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje su zaustavili i kontrolirali osobni automobil srpskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Republike Srbije pod utjecajem alkohola od 1,28 promila.

Policijski službenici su alkoholizirane vozače priveli i zadržali u posebnim prostorijama policije do otrježnjenja, uz prekršajne prijave.
 

Stranica