Vozač teško, a putnik lakše ozlijeđen

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač, dok je putnik lakše ozlijeđen. Obojici je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Također su od istih uzeti potrebiti uzorci radi analize na prisutnost opijata

Foto: ilustracija

Na kolniku Županijske ceste u Šumetlici, dana 29. ožujka, u 22.25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 33-godišnjak pod utjecajem alkohola (s 1,29 promila alkohola u organizmu) upravljao osobnim automobilom te nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. Automobil nije registriran i tehnički pregledan niti je osiguran. U automobilu se sa istim nalazio 20-godišnji putnik.
Zbog neprilagođene brzine u zavoju ulijevo, 33-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem automobila i sletio s kolnika udarivši u stablo.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač, dok je putnik lakše ozlijeđen. Obojici je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Također su od istih uzeti potrebiti uzorci radi analize na prisutnost opijata, a po zaprimljenoj analizi slijedi podnošenje odgovarajućih pismena nadležnom tijelu.

Stranica