Vozač s 2,17 promila prouzrokovao prometnu nesreću

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

U Slavonskom Brodu, na kolniku Sjeverne vezne ceste, dana 31. listopada, u 21.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, a koju je prouzrokovao vozač s 2,17 promila alkohola u organizmu.

Očevidom policijskih službenika ja utvrđeno da je 38-godišnjak, upravljajući teretnim automobilom zbog ne držanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu, te u prevrtanju automobilom udario u dva rasvjetna stupa, dva smjerokazna stupića i prometni znak. Alkotestom je u organizmu 38-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 2,17 promila te je priveden u policijsku postaju i zadržan na otriježnjenju.

Također je utvrđeno da 38-godišnjak tijekom vožnje nije koristio zaštitni sigurnosni pojas, te je upravljao motornim vozilom pod zabranom. Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica