Vozač pod utjecajem alkohola sletio s kolnika - teško ozlijeđen

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija2.JPG

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 30-godišnjak, upravljao teretnim automobilom pod utjecajem alkohola (s 1,14 promila), ne koristeći pritom zaštitni sigurnosni pojas

Foto: Ilustracija

U Vrpolju, dana 30. prosinca, u 21.35 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 30-godišnjak, upravljao teretnim automobilom pod utjecajem alkohola (s 1,14 promila), ne koristeći pritom zaštitni sigurnosni pojas. Zbog ne držanja strane kretanja, 30-godišnjak je prilikom izlaska iz zavoja prešao na travnatu površinu i kosinu kanala, udarivši u betonski kolni ulaz, te je u daljnjem nekontroliranom kretanju sletio u kanal i prednjim dijelom automobila udario u rub drugog betonskog kolnog ulaza, a stražnjim dijelom automobila u zid stambenog objekta, dok su otpali dijelovi automobila udarili u desnu stranu parkiranog osobnog automobila (njemačkih nacionalnih registracijskih oznaka).

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 30-godišnji vozač, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv vozača podnose odgovarajuća pismena nadležnom sudu.

Stranica