Vozač mopeda poginuo u prometnoj nesreći

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/PanoPU.jpg

Dvadesetpetogodišnji vozač je upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno prešao na suprotnu prometnu traku, udarivši u moped, kojim je upravljao 25-godišnjak

Na području Općine Vrbje (Županijska cesta 4156), u blizini mjesta Savski Bok, danas, u 10.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

U zajedničkoj suradnji Općinskog državnog odvjetništva iz Slavonskog Broda i policijskih službenika Policijske postaje Nova Gradiška, obavljen je očevid, kojim je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, jer je 25-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno prešao na suprotnu prometnu traku, udarivši u moped, kojim je upravljao 25-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda, preminuo je 25-godišnji mopedist. Tijekom očevida od 11 do 14.20 sati, promet je na spomenutoj dionici ceste bio zatvoren i preusmjeren alternativnim smjerovima.

Policijski službenici protiv 25-godišnjeg vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Priopćenja