Vozač i vlasnik vozila prekršajno prijavljeni

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

Alkotestom je u organizmu 57-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,77 promila. Alkoholizirani vozač je uhićen, priveden u policijsku postaju i zadržan na otriježnjenju

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, dana 30. svibnja, oko 12 sati, nadzirući promet u Sikirevcima, između ostalih kontrolirali su osobni automobil (vl. 64-godišnjaka) kojim je upravljao 57-godišnjak.

Alkotestom je u organizmu 57-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,77 promila. Alkoholizirani vozač je uhićen, priveden u policijsku postaju i zadržan na otriježnjenju. Također je utvrđeno da je istome od lipnja 2022. godine izdano rješenje o oduzimanju vozačke dozvole dok ne dostavi liječničko uvjerenje za upravljanje vozilom.

Policijski službenici protiv 57-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja, dok protiv 64-godišnjeg vlasnika osobnog automobila također podnose prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica