Višestruki počinitelji prekršaja vozili u alkoholiziranom stanju

Slika /PU_BP/alkohol.-.jpg

Policija protiv oba počinitelja podnose prekršajne naloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu za počinjene prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Policijski službenici su dana 24. lipnja, tijekom vršenja nadzora cestovnog prometa zaustavili dva osobna automobila, a kojima su upravljali vozači u pod utjecajem alkohola.
Jedan automobil je zaustavljen u Svilaju oko 20 sati, kojim je upravljao 38-godišnjak. Kontrolom je utvrđeno da je vozilu istekla važnost prometne dozvole, te je isključen iz prometa, a vozač je alkotestiran i utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1.70 promila. Priveden je u policijsku postaju do otriježnjenja.
Drugo vozilo je kontrolirano u Slavonskom Brodu u 21.40 sati, a njime je upravljao 37- godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.83 promila. Policijski službenici su utvrdili da je vozač višestruki počinitelj prekršaja u prometu, te je priveden u policijsku postaju.
Policija protiv oba počinitelja podnose prekršajne naloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu za počinjene prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: ilustracija

Stranica