Višestruki počinitelj prometnih prekršaja pokušao pobjeći policiji, no nije uspio

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija-auto.jpg

Počinitelj se užurbanim korakom uputio poljskim putem, no ubrzo je uhvaćen i doveden u policijsku postaju

Foto: Ilustracija

Na novogradiškom području, jučer, oko 17 sati, policijski službenici su nadzirući promet uočili poznatu osobu, koja je upravljala osobnim automobilom i izdali naredbu o zaustavljanju. Vozač se oglušio o naredbe policije i nastavio vožnju, zaustavivši se naknadno. Potom je izašao iz vozila i užurbanim korakom se uputio poljskim putem, no ubrzo je uhvaćen i doveden u policijsku postaju.

Potvrđeno je da se radi o 22-godišnjaku – višestrukom počinitelju težih prometnih prekršaja, koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, te za vrijeme dok mu je izdano rješenje kojim mu je određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih prekršajnih bodova (18). Također, tijekom vožnje nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom.

Policijski službenici su od 22-godišnjaka privremeno oduzeli osobni automobil, te protiv istoga podnose optužni prijedlog Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja, kao i protiv 35-godišnje vlasnice koja je automobil dala na upravljanje osobi koja nema pravo na upravljanje.  

Pogledajte objavljenu vijest: Policajci oduzeli automobil višestrukom počinitelju prometnih prekršaja - završio u zatvoru!

Stranica