Važno je educirati djecu i usmjeravati ih na pozitivna ponašanja

  • Slika /PU_BP/Prevencija2019/prevencija1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijska uprava brodsko-posavska nastavlja sa preventivnim aktivnostima

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske kontinuirano provode razne preventivne aktivnosti na dobrobit djece i mladih, educirajući ih pritom o raznim temama.

Tako su dana 10. srpnja, policijski službenici Irena Held i Tomislav Kovačević, održali predavanje polaznicima Brodskog ljetnog kampa na temu vršnjačkog nasilja.

U nastavku edukacija, policijski službenici Irena Held i Goran Jozić, danas (12. srpnja) su okupili polaznike Brodskog ljetnog kampa na prostoru skate parka, u Splavarskoj ulici, u Slavonskom Brodu, prezentirajući temu iz područja prometa. Ovoj zanimljivoj edukaciji prisustvovalo je 43 djece (učenika od 1. do 4. razreda), koji su educirani o pravilima ponašanja u prometu, a osim teoretskog dijela djeca su prošla i praktični dio. Naime, vozili su bicikle na dva poligona, poligonu spretnosti i poligonu na kojem su imali obvezu poštivanja prometnih propisa.  

Policijska uprava brodsko-posavska nastavlja sa sličnim preventivnim aktivnostima, kojima usmjerava djecu i mlade na pozitivna ponašanja i životna postignuća, te naglašava važnost preventivnog rada policije sa djecom od najranije životne dobi, a posebice o trenutno aktualnim temama, koje su imali ovih dana uz odličnu suradnju sa djecom i trenerima Brodskog ljetnog kampa.

Stranica