Utvrđen identitet ozlijeđenog bicikliste

  • Slika /PU_BP/2022/PN2022/PN Trnjani-bic.JPG
  • Slika

Očevidom je utvrđeno da 61-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme uočio biciklistu koji se kretao ispred njega u istom smjeru, te je došlo do udara automobila u bicikl

Foto: Ilustracija

U vezi prometne nesreće koja se dogodila jučer, u 18.20 sati, u Trnjanima, zahvaljujemo na suradnji u vezi prikupljanja saznanja o ozlijeđenom biciklisti, koji jučer zbog težine ozljeda nije mogao dati podatke o sebi.
Sinoć, u 22.40 sati, u Operativno komunikacijskom centru policijske uprave zaprimljena su korisna saznanja, te je utvrđeno da se radi o 49-godišnjaku.  
 
U zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Općinskog državnog odvjetništva, očevidom je utvrđeno da 61-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine, nije na vrijeme uočio biciklistu koji se kretao ispred njega u istom smjeru, te je došlo do udara automobila u bicikl. U ovoj prometnoj nesreći biciklista je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći prevezen i zadržan u bolnici na daljnjem liječenju.
 
Policijski službenici protiv 61-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica