Utajio pronađeni novčanik

Slika PU_BP/Novčanik i novac.jpg

Jučer, 01. studenog 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom kojeg sumnjiče da je dana 01. studenog 2017. godine oko 12,30 sati u Slavonskom Brodu na ulazu u trgovački centar  pronašao i protupravno prisvojio ženski novčanik vlasništvo 49-godišnjakinje u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.  Policijski službenici su kod počinitelja pronašli novčanik s dokumentima i novcem te ga vratili vlasnici, koju su upoznali s mogućnošću pokretanja privatne tužbe.  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 01. studenog 2017. godine  policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom kojeg sumnjiče da je  dana  01. studenog 2017. godine  oko 12,30 sati  u  Slavonskom  Brodu  na ulazu u trgovački centar

pronašao i protupravno prisvojio ženski novčanik vlasništvo 49-godišnjakinje u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.

Policijski službenici su kod počinitelja pronašli novčanik s dokumentima i novcem  te ga vratili vlasnici, koju su upoznali s mogućnošću pokretanja privatne tužbe.



Stranica