Upravljao tehnički neispravnim vozilom pod utjecajem droge opijum

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/BRZINA.jpg

U stanici za tehnički pregled vozila obavljen je izvanredni tehnički pregled vozila te je utvrđeno da je isti neispravan s nekoliko većih opasnih tehničkih nedostataka te je vozilo isključeno iz prometa

Foto: ilustracija
 

Nadzirući promet na autocesti A3 kod Slavonskog Broda, policijski službenici su dana 18. listopada, u 22.30 sati, kontrolirali osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnji indijski državljanin.

Zbog sumnje da je pod utjecajem opojnih sredstava, isti je testiran na prisutnost droga te je dobivena pozitivna reakcija na prisutnost droge opijum. Nadalje, u stanici za tehnički pregled vozila obavljen je izvanredni tehnički pregled vozila te je utvrđeno da je isti neispravan s nekoliko većih opasnih tehničkih nedostataka te je vozilo isključeno iz prometa.

Policijski službenici su 34-godišnjaka priveli u policijsku postaju i zadržali do prestanka djelovanja opojnog sredstva te protiv njega podnose optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Prethodno objavljena vijest: 
Upravljao s tehnički neispravnim vozilom i pod zabranom 



Stranica