Upravljao automobilom pod zabranom

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/apolicajac i vozilo2.jpg

Vizualnim pregledom, policijski službenici su uočili da je na vozilu ispod vjetrobranskog stakla ugrađen uređaj za davanje posebnih svjetlosnih znakova (crveno-plava svjetla), koja se koriste u službenim vozilima  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su provodeći nadzor prometa, jučer, 15. siječnja oko 16.45 sati na ulazu na autocestu A3 kod Svilaja zaustavili i kontrolirali 43-godišnjaka koji je upravljao s osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka.

Izvršenom kontrolom utvrđeno je kako navedeni 43-godišnjak upravlja vozilom za vrijeme dok su mu izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.

Nadalje, izvršenim vizualnim pregledom, policijski službenici su uočili da je na vozilu ispod vjetrobranskog stakla ugrađen uređaj za davanje posebnih svjetlosnih znakova (crveno-plava svjetla), koja se koriste u službenim vozilima.

Navedeni uređaj je oduzet, a vozač je isključen iz prometa uz podnošenje prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica