Unošenje bilja i biljnih proizvoda u pogranično područje RH

Slika PU_BP/IMG_0560-G.P.Slav.Brod.jpg

Policijski službenici, a posebno granična policija, prilikom provođenja nadzora državne granice, odnosno svojih policijskih ovlasti, susreću se s građanima koji nisu u potpunosti upoznati s propisima, uglavnom iz nadležnosti Ministarstva

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici, a posebno granična policija,  prilikom provođenja nadzora državne granice, odnosno svojih policijskih ovlasti,  susreću se s građanima koji nisu u potpunosti upoznati s propisima, uglavnom iz nadležnosti Ministarstva poljoprivrede, odnosno fitosanitarne inspekcije, o načinu unošenja bilja i biljnih proizvoda u pogranično područje Republike Hrvatske, osobito uz državnu granicu s Bosnom i Hercegovinom, a koji su na snazi od 1. srpnja 2013. godine.  

Pogledajte: Unošenje bilja i biljnih proizvoda u pogranično područje RH i upoznajte se s uputama o uvjetima i načinu unošenja određenog bilja i biljnih proizvoda u pogranično područje Republike Hrvatske i Pravilnikom o uvjetima i načinu unošenja određenog bilja i biljnih proizvoda iz susjednih trećih zemalja u pogranično područje Republike Hrvatske (Narodne novine, br. 81/13).

 



Stranica