Uhvaćeni počinitelji kaznenih djela teške krađe

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/PanoPU.jpg

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske ih sumnjiče da su 18./19. lipnja, na području Sibinja i Brodskog Stupnika, počinili tri kaznena djela teške krađe. Dakle, provalili su u dvije pekarnice i trgovinu iz kojih su otuđivali novac i razne predmete.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u zajedničkoj suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave osječko-baranjske i Policijske uprave vukovarsko srijemske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe. Radi se o 27-godišnjaku i 21-godišnjaku, koji su na području tri policijske uprave, tijekom lipnja i srpnja počinili nekoliko desetaka kaznenih djela teške krađe.

Slavonskobrodski policajci ih sumnjiče da su 18./19. lipnja, na području Sibinja i Brodskog Stupnika, počinili tri kaznena djela teške krađe. Dakle, provalili su u dvije pekarnice i trgovinu. Potom su iz unutrašnjosti otuđili nekoliko tisuća kuna (blagajnički polog), paket čokoladica, više komada soka u limenkama, više desetaka šteka raznih cigareta, više pakiranja kave, te druge prehrambene proizvode.

Oštećenima je prouzročena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici protiv 21-godišnjaka i 27-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu.

Priopćenja