Uhvaćeni osumnjičeni za teško ubojstvo u pokušaju

Osumnjičeni su bili u bijegu, a detektirani su i uhićeni u Zagrebu


Foto: Ilustracija

U vezi pucnjave u Slavonskom Brodu, u Naselju A. Hebrang, od dana 7. siječnja, u kojoj je teško ozlijeđen 43-godišnjak, jučer (18. siječnja), u 13.40 sati, u Zagrebu, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhvatili su dvojicu muškaraca. Radi se o 43-godišnjaku i 28-godišnjaku, za kojim su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske tragali zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.

Policajci su osumnjičene otkrili u jednoj sobi za iznajmljivanje u Zagrebu, uhitili ih, kojom prilikom su kod kojih pronašli i oduzeli vatreno oružje (jedan pištolj i jedan automatski pištolj sa streljivom), a koje su nedozvoljeno posjedovali.

Nadalje, dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, sumnjiče 43-godišnjaka i 28-godišnjaka, da su dana 7. siječnja, u Slavonskom Brodu, oko 18. 55 sati, ispalili više hitaca iz vatrenog oružja, teško ozlijedivši 43-godišnjaka, a nakon toga su bili u bijegu do uhićenja.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, osumnjičene su danas, uz kaznene prijave zbog sumnje u kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom će ih predati u Županijsko državno odvjetništvo na daljnje postupanje.


Stranica