Uhvaćen u provali

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

Počinitelj je uhvaćen "na djelu". Naime, 28-godišnjak je pokušao provaliti u aparat za tople napitke, no u tome su ga spriječili policajci

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dana 17. prosinca, oko 1 sat, u Slavonskom Brodu, Trg hrvatskog proljeća, uhvatili su 28-godišnjaka u činjenju kaznenog djela.
Naime, 28-godišnjak je pokušao provaliti u aparat za tople napitke unutar čekaonice željezničkog kolodvora, u čemu su ga spriječili brodski policajci. Osumnjičeni je uhićen, te je od njega oduzeta sjekira i metalna poluga, koje je koristio u pokušaju provale. Kriminalističkim istraživanjem nad istim, utvrđeno  je da je počinio još jedno kazneno djelo teške krađe.
Dana 8./9. prosinca, također u Slavonskom Brodu, u Lučkoj ulici, provalio je u automat za tople napitke, otuđivši ih unutrašnjosti nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Pogledajte informaciju: Policija pronašla počinitelje krađa

Stranica