Uhvaćen na graničnom prijelazu za upravljačem automobila s 1,34 promila

Slika /PU_BP/alkohol.-.jpg

44-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije

U nedjelju (16.veljače), u 3.40 sati, u Novoj Gradiški, policijski službenici su zaustavili osobni automobil požeških registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 35-godišnji vozač kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,83 promila. Alkoholizirani vozač je doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška i zadržan do otriježnjenja, a policijski službenici protiv njega podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Također u nedjelju, u 19.50 sati, na graničnom prijelazu stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici su 44-godišnjem državljaninu Crne Gore, koji je upravljao kombi vozilom registracijskih oznaka Crne Gore, alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,34 promila. Nesavjesni vozač je doveden u policijsku postaju i zadržan do otriježnjenja. Danas (17. veljače), 44-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od 2 mjeseca.

Stranica