Uhićena četvorica provalnika – krali gorivo iz spremnika vozila

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad četiri osobe zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela Teške krađe

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri osobe zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela Teške krađe.
Potvrđena je sumnja da su 19-godišnjak i dvije mlađe muške osobe, tijekom noći (7./8. srpnja), na području Slavonskog Broda, nasilno otvorili poklopac spremnika za gorivo na parkiranom teretnom automobilu te otuđili oko 100 litara pogonskog goriva.

Nadalje, utvrđena je sumnja da je 21-godišnjak sa jednom mlađom muškom osobom, dana 10. lipnja, tijekom noći, na području Općine Bukovlje, otvorio poklopac rezervoara na teretnom automobilu u namjeri otuđenja goriva, no naišao je radnik te su počinitelji pobjegli, a naknadno su ih pronašli policijski službenici.

Policijski službenici protiv četvorice osumnjičenih podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela.
 

Stranica