Učestali počinitelj prometnih propisa zadržan u policiji

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_2961.jpg

Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o prebivalištu (nije prijavio prebivalište)

Foto: ilustracija

Dana 12. travnja, u 22.05 sati, na državnoj cesti kod Lužana, policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod kontrolirali su osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima.

Radi se o učestalom počinitelju prometnih propisa kojega su policijski službenici isključili iz prometa i alkotestirali. U njegovu organizmu je očitana koncentracija alkohola u iznosu od 0,77 promila. Priveden je u policijsku postaju i zadržan do otriježnjenja.

Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o prebivalištu (nije prijavio prebivalište u zakonskom roku). Nadalje, protiv vlasnika vozila slijedi prekršajni nalog.
 

Stranica