U zajedničkoj suradnji policijskih službenika dvije policijske uprave uhićen počinitelj više kaznenih djela

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija-auto.jpg

Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Dana 15. srpnja, u 2.50 sati, policijski službenici Policijske postaje Novska Policijske uprave sisačko-moslavačke uhitili su 44-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Osumnjičeni je priveden u Policijsku postaju Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje.
Naime, policija sumnjiči 44-godišnjaka da je, dana 15./16. lipnja, u Slavonskom Brodu, u Ulici Petra Krešimira IV, tijekom noći, provalio ulazna vrata trgovine te iz blagajne otuđio 100 eura.

Nadalje, u dva navrata, dana 5./6. srpnja i 11. srpnja, na području Donjih Andrijevaca, provalio je (vrata, prozor) u isti ugostiteljski objekt, ušao u unutrašnjost i otuđio dnevni utržak i polog iznad 600 eura, dok je iz drugog ugostiteljskog objekta iz kase otuđio 500 eura, a u koji je (dana 6. srpnja) ušao tijekom noći kroz otvoren prozor.

Također je utvrđeno da je u noćnim satima, dana 10./11. srpnja, pokušao provaliti vrata trgovine, u Čajkovcima u čemu nije uspio, pa je razbio prozor na skladištu iste, ušao u unutrašnjost i otuđio 150 eura, 44 šteka raznih cigareta i iz haustora otključani bicikl.

Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Pogledajte vijest: Otkriven provalnik iz 2014. godine

Stranica