U slijetanju automobila teško ozlijeđena putnica

Slika PU_BP/PN TTO - Vranovci - slijetanje - 26-07-2018.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 26. srpnja  2018. godine u 07,25 sati u mjestu Vranovci,  dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške i po život opasne ozljede, a jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način što se 79-godišnji vozač osobnog automobila, nije kretao sredinom svoje prometne trake, već je svojim osobnim automobilom prešao na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, nakon čega je preko kolnika prešao na travnatu površinu, gdje je došlo do slijetanja automobila u odvodni kanal i udara prednjeg dijela automobila u rub betonskog kolnog ulaza.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život, zadobila je 77-godišnja putnica, dok je 54-godišnja putnica zadobila lake tjelesne ozljede. Ozlijeđenim putnicama liječnička pomoć je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Pisane vijesti