U slijetanju automobila teško ozlijeđen vozač

Slika PU_BP/PN TTO - Gornja Vrba - slijetanje - 24-8-2018.JPG

Foto: PU brodsko-posavska 

Dana 24. kolovoza  2018. godine u 23,00 sati, na kolniku županijske ceste 4210, u Gornjoj Vrbi, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

 Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što je 40-godišnji vozač osobnog automobila istim upravljao pod utjecajem alkohola od 1,57 g/kg i što se automobilom nije  kretao svojom obilježenom prometnom trakom, već je automobilom  prešao na travnatu površinu s desne strane kolnika, nakon čega je došlo do slijetanja u odvodni kanal i udara prednjeg dijela automobila u travnatu kosinu odvodnog kanala.

 U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede  zadobio je  vozač, kojem  je liječnička pomoć  pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

 Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Pisane vijesti