U prometnoj nesreći tri osobe ozlijeđene

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija mračna natpis.jpg

U ovoj prometnoj nesreći 36-godišnji vozač i 19-godišnji putnik su teško ozlijeđeni, dok je drugi 19-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Foto: Ilustracija

U Velikoj Kopanici, dana 30. svibnja, u 23.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno, da je 36-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (s 1,32 promila), zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju sletio sa kolnika, udarivši u betonski kolni ulaz, te se automobil potom prevrnuo na krov u kanalu. U ovoj prometnoj nesreći 36-godišnji vozač i 19-godišnji putnik su teško ozlijeđeni, dok je drugi 19-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Policijski službenici protiv 36-godišnjaka ponose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
Također protiv vozača podnose prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom), te protiv drugog 19-godišnjaka, koji također nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom.

Stranica