U prometnoj nesreći teško ozlijeđena vozačica bicikla

Slika /PU_BP/Promet/PN 2022/PN_TTO_BIC.JPG

U ovoj prometnoj nesreći, teške tjelesne ozlijede, zadobila je 55-godišnja vozačica bicikla, koja je zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu

U petak (6. svibnja), oko 15 sati, u ulici Sv. Lovre u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.
Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 65-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 0,53 promila alkohola u krvi, upravljao osobnim automobilom i kretao se makadamskim pristupnim kolnikom gradskom groblju. Biciklističkom stazom kretao se bicikl, kojim je upravljala 55-godišnjakinja. Prilikom uključivanja na kolnik ulice Sv. Lovre, vozač osobnog automobila nije vodio računa o ostalim sudionicima u prometu, uslijed čega je vozačica bicikla započela kočiti te izgubila nadzor nad biciklom i pala na biciklističku stazu. U ovoj prometnoj nesreći, teške tjelesne ozlijede, zadobila je 55-godišnja vozačica bicikla, koja je zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.
Policijski službenici protiv 65-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Foto:PU brodsko-posavska

Stranica