U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklista

Slika /PU_BP/2024/Razno 2024/pnvkgžpp3.JPG

Do prometne nesreće je došlo jer je 38-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom prilikom uključivanja na ulicu Aleja M. Krleže (s prednošću prolaska) oduzela prednost prolaska motociklu kojim je upravljao 59-godišnjak

Foto: ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer (21. srpnja), oko 18.50 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Aleje M. Krleže i Ul. Josipa Bašića teško je ozlijeđen 59-godišnjak.

Do prometne nesreće je došlo jer je 38-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom prilikom uključivanja na ulicu Aleja M. Krleže (s prednošću prolaska) oduzela prednost prolaska motociklu kojim je upravljao 59-godišnjak. Pritom je došlo do udara automobila u motocikl i teškog ozljeđivanja motocikliste, kojemu je pružena liječnička pomoć te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici protiv 38-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica