U prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

Jedna osoba je teško ozlijeđena dok su dvije osobe lakše ozlijeđene

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u Garčinu, jučer, u 15.45 sati, jedna osoba je teško ozlijeđena, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo kada je 52-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom (Opel) preko pune uzdužne crte, započela skretati ulijevo prema kolnom ulazu i to u trenutku kada je 31-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (Golf), također preko pune uzdužne linije pretjecao spomenuti automobil Opel. Pritom je došlo do udara  jednog automobila u drugo. Od jačine udara automobil Opel je odbačen prema kolnom ulazu, sletjevši u kanal, a potom je na travnatoj površini udario u parkirani osobni automobil Renault.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak, dok su 52-godišnjakinja i 14-godišnja putnica iz istog automobila lakše ozlijeđene. Policijski službenici su utvrdili da je 31-godišnjak bio pod utjecajem alkohola (1,70 promila), kretao se nepropisnom brzinom, te prilikom vožnje nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika u suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom i podnošenje odgovarajućih prijava.

Pisane vijesti