U prometnoj nesreći ozlijeđene četiri osobe

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici protiv 56-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Foto: ilustracija

Na autocesti A3, u blizini Oprisavaca, jučer (25. srpnja), oko 9.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok su tri osobe lakše ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 56-godišnjak (državljanin Republike Srbije) upravljajući osobnim automobilom zbog ne držanja potrebnog razmaka prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio poluprikolice tegljača kojim je upravljao 56-godišnji turski državljanin. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 66-godišnjakinja, dok su lakše ozlijeđene tri osobe u dobi od 19, 22 i 19 (svi putnici u osobnom automobilu). Liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu nakon koje su pušteni kući.

Policijski službenici protiv 56-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica