U prometnoj nesreći dvije osobe ozlijeđene

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija2.jpg

Obadva automobila su sletjela s kolnika u putne kanale. Jedan vozač je teško ozlijeđen, a drugi vozač je lakše ozlijeđen.

Foto: Ilustracija

U Bilom Brigu, dana 2. svibnja, u 18.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je druga osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, očevidom su utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer 28-godišnjak upravljajući osobnim automobilom nije držao dovoljan razmak kada se kreće iza drugog automobila, te je udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio automobila, koji se kretao ispred i smanjio je brzinu radi skretanja ulijevo, a kojim je upravljao 20-godišnjak. Nakon udara obadva automobila su sletjela s kolnika u putne kanale. Policijski službenici su alkotestom u organizmu 28-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,44 promila, te su također utvrdili da isti tijekom vožnje nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjak je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju, dok je 20-godišnjak lakše ozlijeđen.

Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose prekršajne prijave mjerodavnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica