U prometnoj nesreći dvije osobe lakše ozlijeđene

Slika /PU_BP/Promet/PN2020/PN Bartolovci.jpg

U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede su zadobili 58-godišnji vozač mopeda i 58-godišnji suvozač iz osobnog automobila, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer (8. listopada), u 16,40 sati, u ulici Hrvatskih branitelja u Bartolovcima, dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozlijede.
Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 38-godišnjak osobnim automobilom kretao kolnikom županijske ceste 4202, od istoka u smjeru zapada. Ispred njega, u istom smjeru kretao se teretni automobil mađarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnji državljanin Mađarske. U jednom trenutku, zbog nedržanja potrebnog razmaka prilikom kretanja iza drugog vozila, 38-godišnji vozač osobnog automobila je udario u stražnji dio teretnog automobila. U daljnjem kretanju, osobnim automobilom, je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, kojom se kretao 58-godišnji vozač mopeda te je došlo do udara mopeda u osobni automobil.
U vremenu od 17.15 do 18 sati, dionica ceste je bila zatvorena, a promet je preusmjeravan na obilazne prometne pravce.
U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede su zadobili 58-godišnji vozač mopeda i 58-godišnji suvozač iz osobnog automobila, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice.
Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Foto: PU brodsko-posavska

Stranica