U prometnoj nesreći dvije osobe lakše ozlijeđene

Slika /PU_BP/Promet/PN2020/Brodski Stupnik-PN.jpg

U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede su zadobile 25-godišnja vozačica i 23-godišnja suvozačica, koje su nakon pružene liječničke pomoći puštene iz bolnice

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu (31. listopada), u 19.35 sati, u Brodskom Stupniku, dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozlijede.
Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 55-godišnjak, osobnim automobilom kretao kolnikom ulice Stjepana Radića, od istoka u smjeru zapada. Osobnim automobilom, iz suprotnog smjera, upravljala je 25-godišnjakinja, a u svojstvu suvozača nalazila se 23-godišnjakinja. U jednom trenutku, alkoholizirani 55-godišnjak je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te je prednjim lijevim dijelom osobnog automobila udario u prednji lijevi dio automobila kojim je upravljala 25-godišnja vozačica. Policijski službenici su alkotestom u organizmu 55-godišnjeg vozača očitali koncentraciju alkohola od 1,92 promila, te su ga zadržali u policiji na otriježnjenju. Također, policijski službenici su očevidom utvrdili da 55-godišnji vozač i njegov 60-godišnji suvozač nisu koristili sigurnosni pojas za vrijeme vožnje.
U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede su zadobile 25-godišnja vozačica i 23-godišnja suvozačica, koje su nakon pružene liječničke pomoći puštene iz bolnice.
Policijski službenici protiv 55-godišnjaka i 60-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: PU brodsko-posavska

Stranica