U prometnoj nesreći 4 osobe lakše ozlijeđene

Slika /PU_BP/Promet/PN-A3-Okučani.JPG

Vozač i troje putnika u dobi od 33, 7 i 3 su lakše ozlijeđeni, dok je 1-godišnje dijete neozlijeđeno. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški.

Na autocesti A3, u blizini Okučana, dana 19. srpnja, u 6.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su četiri osobe lakše ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 36-godišnjak (državljanin Turske) upravljajući osobnim automobilom (francuskih registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio tegljača, odnosno priključene poluprikolice, kojim je upravljao 37-godišnji državljanin Srbije.
U ovoj prometnoj nesreći, lakše je ozlijeđen vozač, te troje putnika u dobi od 33, 7 i 3, dok je 1-godišnje dijete neozlijeđeno. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški.

Promet se tijekom očevida obavljao lijevom preticajnom prometnom trakom. Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Pogledajte informaciju: Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći.

Foto: PU brodsko-posavska

Pisane vijesti