U požaru obiteljske kuće lakše ozlijeđena jedna osoba

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Očevidom u nazočnosti policijskih službenika i inspektora zaštite od požara, utvrđeno je da je do požara došlo oko 11.30 sati, uslijed kvara na električnim instalacijama produžnog kabela

Foto: Ilustracija

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, oko 11.40 sati, zaprimljena je dojava o požaru na obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu, u Ličkoj ulici, a u kojem je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Očevidom u nazočnosti policijskih službenika i inspektora zaštite od požara, utvrđeno je da je do požara došlo oko 11.30 sati, uslijed kvara na električnim instalacijama produžnog kabela. Vatra se proširila na jednu prostoriju koja je u cijelosti izgorjela te je došlo do začađenja ostalih prostorija. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.

U požaru je ozlijeđen 39-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć te je zadržan na liječenju u bolnici, gdje su ozljede okvalificirane kao lakše. Policijski službenici u vezi navedenog požara dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica