U policiji do otriježnjenja

Slika PU_BP/policija05.jpg

Sinoć (9. prosinca), oko 19.35 sati, u Slavonskom Brodu, u Podvinju, alkoholizirani vozač (s 2,72 promila) je prouzrokovao prometnu nesreću s materijalnom štetom, a drugi alkoholizirani vozač je s 1,68 promila upravljao 

Foto: PU brodsko-posavska

Sinoć (9. prosinca), oko 19.35 sati, u Slavonskom Brodu, u Podvinju, alkoholizirani vozač je prouzrokovao prometnu nesreću s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Upravljajući osobnim automobilom Škoda, zbog ne držanja strane kretanja, desnim kotačima udario je u rubni kamen nogostupa. Policijski službenici su 34-godišnjeg vozača alko-testirali, kojom prilikom je očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,72 promila. Vozač je zadržan u policiji na otriježnjenju, te će protiv njega biti dostavljen prekršajni nalog Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška, noćas, oko 23.25 sati, obavljajući policijske poslove, u Bodovaljcima su zaustavili osobni automobil Polo, kojim je upravljao 47-godišnjak pod utjecajem alkohola, iako mu je vozačka bila oduzeta. U njegovu organizmu, alko-testom je očitana koncentracija alkohola u iznosu 1,68 promila, te je vozač zadržan u službenim prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Policijski službenici su 47-godišnjaka prekršajno prijavili Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

Pogjedajte informaciju: Upravljao vozilom s 3,41 promila.



Stranica