U organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 1,87 promila

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija3.JPG

Policijski službenici su alkotestom u organizmu 34-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,87 promila, kojega su zadržali na otriježnjenju

U Donjoj Bebrini, dana 20. ožujka, u 19.15 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je jedan od sudionika bio pod utjecajem alkohola (1,87 promila alkohola u organizmu). Policijski službenici su utvrdili da je alkoholizirani 34-godišnjak upravljao osobnim automobilom, dok je ispred njega neregistriranim i tehnički nepregledanim traktorom upravljao 31-godišnjak. Za traktor koji nije bio propisno osvijetljen bila je priključena poluprikolica, također neregistrirana i tehnički nepregledana, koja nije imala propisane uređaje za osvjetljavanje. U jednom trenutku 34-godišnjak je zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio poluprikolice. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su alkotestom u organizmu 34-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,87 promila, kojega su zadržali na otriježnjenju. 
Protiv 34-godišnjaka slijedi odgovarajuća prekršajna prijava, kao i protiv 31-godišnjeg vozača traktora zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

FOTO: ilustracija

Stranica