U Novoj Gradišci teško ozlijeđen vozač

Slika PU_BP/PN TTO - Nova Gradiška 10-4-2018.JPG

Jučer, 10. travnja 2018. god. u 15, 35 sati u Novoj Gradiški u Frankopanskoj ulici, neposredno ispred raskrižja sa ulicom Adama Mandrovića, dogodila se prometna nesreća sa povrijeđenim osobama. Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 40-godišnji vozač osobnog automobila nije držao potreban razmak dok se kretao iza osobnog automobila ispred sebe pa je prednjim dijelom svoga automobila udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je ispred njega upravljao 46-godišnji vozač, a koji je ispred obilježenog pješačkog prijelaza bio zaustavio svoj automobil, u namjeri propuštanja pješaka. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 40-godišnji vozač, dok je drugi vozač lakše ozlijeđen. Ozlijeđenim vozačima je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Novoj Gradiški. Policija protiv neopreznog vozača podnosi odgovarajuću prekršajnu prijavu i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 10. travnja 2018. god. u 15, 35 sati u Novoj Gradiški u Frankopanskoj ulici, neposredno ispred raskrižja sa ulicom Adama Mandrovića, dogodila se prometna nesreća sa povrijeđenim osobama.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 40-godišnji vozač osobnog automobila nije držao potreban razmak dok se kretao iza osobnog automobila ispred sebe pa je prednjim dijelom svoga automobila udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je ispred njega upravljao 46-godišnji vozač, a koji je ispred obilježenog pješačkog prijelaza bio zaustavio svoj automobil, u namjeri propuštanja pješaka. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede  zadobio je 40-godišnji vozač, dok je drugi vozač lakše ozlijeđen. Ozlijeđenim vozačima je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Novoj Gradiški.

Policija protiv neopreznog vozača podnosi odgovarajuću prekršajnu prijavu i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica