U Dubovcu smrtno stradao motociklista

Slika /PU_BP/2023/PN2023/PN.Dubovac.22.8.2023.JPG

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Foto: PU brodsko-posavska

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć, u 19.45 sati, na državnoj cesti D-5 u Dubovcu, smrtno je stradao 25-godišnji motociklista.

U zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Općinskog državnog odvjetništva obavljen je očevid kojim je utvrđeno da se 19-godišnjak upravljajući traktorom (sa priključenom neregistriranom, tehnički nepregledanom i neosiguranom prikolicom) sa kolnog ulaza uključivao u promet na kolnik ne propustivši motociklistu s prednošću prolaska.
Pritom je došlo do udara motocikla u prikolicu te odbacivanja u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 25-godišnjak.

Tijekom trajanja očevida od 19.55 do 23.50 sati, promet je na navedenoj dionici ceste bio privremeno zatvoren te preusmjeravan obilaznim smjerovima.

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Stranica