U alkoholiziranom stanju remetili javni red i mir

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija4.JPG

Tijekom vikenda policijski službenici su intervenirali u dva slučaja povodom dojave o remećenju javnog reda i mira

Tijekom vikenda policijski službenici su intervenirali u dva slučaja povodom dojave o remećenju javnog reda i mira u Okučanima i Novoj Gradiški.
 
Dana 21. veljače, u 21.35 sati, unutar ugostiteljskog objekta u Okučanima, javni red i mir je remetio 29-godišnjak, jer mu vlasnik nije uslužio alkoholno piće s obzirom na to da je već bio u alkoholiziranom stanju. Nastavio je vikati, galamiti i riječima vrijeđati zaposlenika ugostiteljskog objekta i policijske službenike koji su intervenirali i uhitili ga. Nakon toga se 29-godišnjak počeo nekontrolirano ponašati, pa mu je pružena liječnička pomoć, te su ga liječnici sukladno propisima iz nadležnosti svoga rada  adekvatno zbrinuli. Protiv 29-godišnjaka policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu.
 
Dana 23. veljače, u 0.35 sati, u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški, javni red i mir su narušavali alkoholizirani 40-godišnjak i 31-godišnjakinja, koji su uznemiravali goste na način da su vikali i galamili, gurali goste i sl.. Izvan ugostiteljskog objekta 31-godišnjakinji je pozlilo, te joj je pružena adekvatna liječnička pomoć, nakon koje je zadržana u bolnici u Novoj Gradiški na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv oboje podnose optužne prijedloge mjerodavnom Općinskom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
Pogledajte informaciju: U Okučanima remetili javni red i mir
 
 
 

Pisane vijesti