U 2 prometne nesreće 6 ozlijeđenih osoba

Slika PU_BP/PN - 3 TTO - Cage - 14-08-2014.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 14. kolovoza 2017. godine u 23,40 sati, u mjestu Cage, došlo je do prometne nesreće u kojoj su četiri osobe zadobile ozlijede.

Provedenim očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila kada se 42-godišnji vozač koji je  upravljao  osobnim automobilom pod utjecajem alkohola 1,92 g/kg,  nije kretao sredinom svoje  kolničke trake pa je desnim kotačima zahvatio zemljanu površinu uz rub kolnika, nakon čega je sletio u putni kanal,  gdje je prednjim dijelom automobila udario u betonski kolni ulaz.  Po zaustavljanju automobila došlo je do požara elekto-instalacija kod motora automobila koje je ugašen od strane  pripadnika DVD Okučani.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač te  dva 35-godišnja putnika, dok je lake tjelesne ozljede zadobio 40-godišnji putnik. Ozlijeđeni su hospitalizirani u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 42-godišnjeg vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

Jučer, 15. kolovoza 2017. godine u 04,15 sati u blizini Novog Topolja, dogodila se još jedna  prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Provedenim očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila kada je 28-godišnji vozač koji je  upravljao  osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,83 g/kg, uslijed neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i automobilom prešao na travnatu površinu gdje je prednjim lijevim dijelom automobila udario i srušio ploču za označavanje zavoja na cesti, a potom sletio u odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobila 23-godišnja suvozačica, dok je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede.  Liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

Protiv vozača slijedi podnose kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica