Tribina "Čiste glave bez cuge i trave" u Okučanima

Slika PU_BP/oksusret01vanGl.jpg

Foto: novagra.hr

U povodu mjeseca borbe protiv ovisnosti na inicijativu Narodne knjižnice i čitaonice Okučani, te Policijske postaje Okučani, u organizaciji Vijeća za prevenciju Općine Okučani, dana 27. studenoga, u vremenu od 12 do 13.30 sati, održana je tribina pod nazivom „Čiste glave bez cuge i trave“ na kojoj su sudjelovali štićenici Zajednice „Susret“ sa Ivanovca zajedno sa svojom terapeutkinjom Anom Marijom Ivković. Na ovoj tribini okupilo se oko 150 gostiju i sudionika.

Ispred Vijeća za prevenciju Općine Okučani, prisutne je pozdravio načelnik Policijske postaje Okučani Zrinko Kapetanić, a nakon izlaganja terapeutkinje i iskustava koje su iznijeli štićenici Zajednice „Susret“, policijski službenici su prikazali edukativni film, koji govori o ovisnosti o alkoholu. Film je naišao na vrlo dobru reakciju publike, a potom su gosti koji su prisustvovali tribini postavljali pitanja sudionicima.

Tribinu je vodila Zrinka Grgić (voditeljica knjižnice), kojoj su prisustvovali, načelnik Općine Aca Vidaković, ravnateljice škola iz Okučana i Dragalića, djeca osmih razreda Osnovne škole „Dragalić“, mještani Okučana, te djelatnici policije (ispred Ureda načelnika Darko Dadić i Boris Janč), te drugi djelatnici policije zajedno za kontakt policajcem Policijske postaje  Okučani. Štićenici Zajednice „Susret“ priredili su malu prodajnu izložbu svojih rukotvorina. Ova tribina popraćena je medijski.



Stranica