Tri osobe teško ozlijeđene

  • Slika
  • Slika
  • Slika

U dvije prometne nesreće tri osobe teško ozlijeđene, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena

Jučer (11. studenoga), u Malinu i Slavonskom Kobašu, dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe teško ozlijeđene, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

U Malinu se prometna nesreća dogodila, oko 2.35 sati. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 19-godišnjakinja, upravljajući (prije stjecanja prava) osobnim automobilom, s 0.42 promila alkohola u organizmu, zbog neprilagođene brzine u zavoju sletjela u kanal. Potom je vozilo udarilo u kolni ulaz, te se prevrnulo. U ovoj prometnoj nesreći, 19-godišnjakinja je teško ozlijeđena, kao i 21-godišnji putnik, koji su zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 19-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 21-godišnjaka prekršajnu prijavu, jer je kao vlasnik dao vozilo na upravljanje osobi koja nije stekla pravo na upravljanje motornim vozilima.
 
U Slavonskom Kobašu, prometna nesreća se dogodila jučer, oko 4.40 sati. Očevidom je utvrđeno, da je 18-godišnjak (prije stjecanja prava), s 0,57 promila alkohola u organizmu, upravljao osobnim automobilom, te je zbog neprilagođene brzine, u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem vozila. Potom je došlo do slijetanja vozila u kanal i prevrtanja. U ovoj prometnoj nesreći, teško je ozlijeđen 20-godišnji putnik (zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu), dok je vozač lakše ozlijeđen. Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Pisane vijesti