Tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći

Slika /PU_BP/Promet/PN.Rešetari.jpg

Policija protiv vozača podnosi kaznenu prijavu, a protiv sve trojice prekršajne prijave

Foto: PU brodsko-posavska

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, u 22.25 sati, dvije osobe su teško ozlijeđene, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, očevidom su utvrdili da je osobnim automobilom upravljao 25-godišnjak, koji je zbog neprilagođene brzine, u zavoju udesno, sletio u kanal sa sjeverne strane, udarivši u betonski most kolnog ulaza. Potom se automobil odbio i u nekontroliranom kretanju prema zapadu prešao preko mosta, te u zanošenju ponovno sletio odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 24-godišnji suvozač i 31-godišnji putnik, dok je 25-godišnji vozač lakše ozlijeđen, a kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici su alko-testirali vozača, kojom prilikom je u njegovom organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 0,84 promila. Također je utvrđeno da niti vozač, a niti putnici u vozilu nisu koristili zaštitne sigurnosne pojaseve. Policijski službenici protiv vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, te protiv sve trojice obavezne prekršajne naloge zbog kršenja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pisane vijesti