Tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći u Zadubravlju

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici protiv vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Foto: Ilustracija

Na kolniku Županijske ceste 4188, u blizini Zadubravlja, dana 21. rujna, u 22.25 sati,  dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo jer se vozač (r.2005.g.) osobnog automobila nije kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika, već je prešao na travnatu površinu i sletio u odvodni kanal i nisko raslinje, gdje je automobil završio na krovu. Vozač osobnog automobila nije prilikom vožnje koristio zaštitni sigurnosni pojas.

U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđena su tri putnika iz automobila, od kojih jedan (r.2006.g.) teško, dok su dva putnika (r.2006. i 2007. g.) lakše ozlijeđena, te je svima pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv četvrtog putnika (r.2006.g.) podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom).

Stranica