Tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/IMG_0776-promet-ZSPC.jpg

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, dana 12. kolovoza, oko 10.20 minuta, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Mostarske i Runjaninove ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo, jer je 49-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, ušao u raskrižje, oduzevši prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao 67-godišnjak, a s kojim se kao putnica u vozilu nalazila 64-godišnjakinja, te je došlo do sudara vozila, nakon kojeg je pri odbacivanju vozila oštećena prometna signalizacija. U ovoj prometnoj nesreći 64-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a nakon ukazane liječničke pomoći zadržana je na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Obadva vozača su lakše ozlijeđeni.

Policijski službenici protiv 49-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, te prekršajnu prijavu zbog prekršaja ne korištenja sigurnosnog pojasa u vožnji.



Stranica