Traktorista teško ozlijeđen

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija4.jpg

Od ozlijeđenog traktoriste u bolnici su uzeti potrebiti uzorci radi analize na alkohol, a nakon dobivenih rezultata policijski službenici će protiv istoga podnijeti prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Na kolniku ŽC 4217, u Sredancima, dana 28. srpnja, oko 1,15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 33-godišnjak pod utjecajem alkohola (s 1,46 promila), upravljajući traktorom (sa traktorskim priključkom - cisterna), zbog nedržanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu i u zanošenju preko kolnika na istočnoj strani sletio u odvodni kanal. U zanošenju se traktorski priključak odvojio, prešao preko kolnika sa zapadne strane te se prevrnuo na travnatoj bankini.

U ovoj prometnoj nesreći 33-godišnjak je teško ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Također su u bolnici od 33-godišnjaka uzeti potrebiti uzorci radi analize na alkohol, a nakon dobivenih rezultata policijski službenici će protiv istoga podnijeti prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica