Tjedni sažetak

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Na području policijske uprave od 4. do 11. ožujka, evidentirano je 62 kaznena djela od kojih je većina (49) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 11 prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće  

Foto: Ilustracija

Na području policijske uprave od 4. do 11. ožujka, evidentirano je 62 kaznena djela od kojih je većina (49) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 11 prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (dvije osobe teško ozlijeđene, tri osobe lakše ozlijeđene), te osam (8) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je 19 prekršaja remećenja javnog reda i mira, i šest (6) prekršaja nasilja u obitelji. Na graničnim prijelazima, prometovalo je 214510 putnika i 73199 vozila.

Od 4. do 11. ožujka, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih je većina (12) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se tri (3) prometne nesreće, od kojih jedna (1) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena), te dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. Evidentirana su četiri (4) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška, prometovalo je 86256 putnika i 28844 vozila.

Na području Policijske postaje Okučani, od 4. do 11. ožujka, evidentiran je jedan (1) prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Prethodna tjedna informacija.



Stranica